Johanna Räkers - Clear Essence in Amsterdam

Ik wil altijd weten hoe iets in elkaar zit. Nieuwsgierig en verwonderend verzamel ik kennis om vervolgens de essentie ervan op eenvoudige wijze bloot te leggen. Levenskennis, zelfkennis, ervaringskennis, theoretische en praktische kennis. Iets leren van hetgeen ik en anderen met mij doen om het vervolgens toepasbaar te maken voor velen. Ik houd ervan mensen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Zinvol bezig te zijn en mijn bijdrage te leveren aan iets geweldigs dat ertoe doet!

Mijn persoonlijke motto: Every journey starts with one single step van Lao Tse, heb ik jaren geleden door een bevriende kunstenaar levensgroot op een muur in mijn woonkamer laten schilderen.
Ik voel me thuis bij mensen die daadwerkelijk zinvol bezig willen zijn. Of zoals een opdrachtgever onlangs tegen mij zei: jij zit er niet in met je ego: jouw doel is om met elkaar iets goeds neer te zetten.

Mijn levensverhaal begrijp ik en hierdoor sta ik dicht bij mezelf. Ik heb lef en ben creatief. Mijn dochter Sophie noemt mij Miem. In mijn vrije tijd zing ik Jazz en de songs van Ella Fitzgerald zijn mij uit het hart gegrepen.

Nice To Meet You!

Achtergrond
Universiteit van Amsterdam, Londen en Los Angeles, Organisatiepsychologie en Gedragsbeïnvloeding